Case: Mr. Vegan Foodbar

De uitdaging

Voor een nieuw te lanceren vegan concept was de wens van de klant om een website te bouwen die echt veggie uitstraalt heeft en die eenvoudig is te navigeren voor bezoekers. Naast een technische en goede SEO functionerende site was de wens om een afhaal en bezorg optie te realiseren zodat bezoekers snel een bestelling kunnen plaatsen.

Case Mr. Veganfoodbar

Over Mr. Vegan Foodbar

Mr.Vegan Foodbar is ontstaan begin 2020 als een samenwerking tussen horeca ondernemers die veganistisch eten toegankelijk willen maken voor iedereen. Begonnen als franchise pilot store en inmiddels is Mr. Vegan Foodbar een populaire ‘Take away & Delivery’ food restaurant in Hilversum en omstreken.

“De samenwerking liep van af de start van de samenwerking soepel. Door duidelijke communicatie en het oplossingsgerichte denken vanuit het team wwas de website snel gerealiseerd en konden we de eerste bestellingen snel leveren.”

Marlijn Yip

Mr. Vegan Foodbar

Onze aanpak

Om een frisse en een eenvoudig navigeerbare site te realiseren hebben we eerst de knelpunten in kaart gebracht en deze vertaalt in een helder advies. Hierbij hebben ook zaken als de vindbaarheid in zoekmachines als online adverteren mee genomen in het advies. Na een korte ontwikkelingsperiode is de site live gegaan.

Belangrijke punten

  • Frisse layout
  • Eenvoudige Navigatie beperkt tot hoofdzaken
  • Duidelijke pagina indeling
  • Site op basis van WordPress
  • Koppeling bestel en kassasysteem.

Het resultaat

De site van Mr. Vegan foodbar is een responsive website gebouwd op basis van WordPress. Vanaf de start is de site geoptimaliseerd voor maximale performance in de zoekmachines wat resulteert in goede vindbaarheid en veel bestellingen.

%

Search Traffic

%

Conversion Rate

Top 5 Keywords

%

Extra orders per dag

Meer succesvolle cases

Hieronder vind je nog een selectie van cases waar we met plezier aan hebben gewerk.

Mr. sushi marketing

Mr. Sushi

Online marketing – Website design

La Piazza

Website realisatie

Tania Mulder

Website + member omgeving