Webhosting en domeinregistratie

Maak je website of webshop razend snel met onze geoptimalisserde servers.

Host  je website  op de razendsnelle TREND servers

Onze servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid en zorgen voor razendsnelle laadtijden voor websites en webshops. Met de nieuwste technologieën bieden we schaalbare, hoogwaardige hostingoplossingen zodat uw site altijd live is zonder onderbrekingen.

VPS servers die schalen volgens uw behoeften
Een VPS is een virtuele privéserver die kan worden geschaald volgens uw behoeften. Kies het pakket dat het beste past bij uw budget en verkeersbehoeften – eenvoudig in gebruik en automatisch geschaald naar behoefte!

Een groene oplossing voor WordPress-sites
WordPress-sites vereisen zwaar resourcebeheer om snel te laden.  Hierdoor is een geoptimaliseerde hosting oplossing nodig.  WordPress hosting op onze krachtige servers levert topprestaties voor elke site en door onze groene label ook nog eens met respect voor het milieu.

Domeinregistratie

Specicaal voor onze klanten bieden wij ook voordelige domeinregistratie

Prijzen
Onze hosting pakketten zijn scherp geprijsd zonder in te leveren op prestaties. Altijd gratis SSl, backups, onbeperkt emailadressen en subdomeinen, webmail en 24/7 ondersteuning. Gemakkelijk maandelijks gefactureerd!

Meer informatie over hosting bij TREND
Voor meer informatie  over onze hostingdiensten of een opmaat gemaakte voorstel neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 t/m 18:30 op telefoonnummer 035 – 234 0 444 of stuur een mailtje. We staan je graag te woord!

Wij zijn dagelijks bezig met het creëren van

pakkende campagnes en digital content voor onze klanten.

digital marketing

Digital marketing is meer dan data en techniek. De perfecte “customer experience”  daar draait het om en dat creëren wij graag voor onze klanten.

Content & WEBDESIGN

Een website geeft je online karakter weer. Als merk is het belangrijk dat je online aanwezigheid uitstraalt waar jij als onderneming voor staat.

Digtal marketing strategie door TREND!

  • Ruim 12 jaar marketing ervaring
  • ervaring in diverse branches
  • officiële partner Google
  • up to date over de laatste ontwikkelingen
  • uitgebreide visie digital marketing
Wil jij weten waar jouw kansen liggen? Neem direct contact op!

DIGITAL MARKETING