Horeca Marketing

Met een bewezen online marketing strategie zorgen wij er voor dat u restaurant opvalt.

[yoast-breadcrumb]

Horeca marketing is maatwerk.

Als restauranthouder is het zeker in de huidige tijd een extra uitdaging om je restaurant draaiende te houden. Hierbij moet je keuzes maken en ben je gedwongen om de maaltijden afhalen of bezorging aan je klanten aan te bieden.

Hierbij zijn aanpassingen aan de website nodig omdat er een bestelmodule nodig is zodat klanten online hun bestelling kunnen plaatsen. Als horeca ondernemer zijn er vele vragen die op je afkomen als het gaat om het aanbieden van het bezorgen van maaltijden. Zoals heb ik de expertise in huis om de promotie voor de bezorg / afhaal service van het restaurant te kunnen doen? En moet ik gebruik maken van bijvoorbeeld thuisbezorgd.nl of is er een andere manier om het online bestellen te regelen? En hoe bouw ik een bestelmodule in de website?

Met meer dan 10 jaar ervaring in restaurant marketing kunnen wij dit voor je uit handen nemen en zorgen wij er voor dat jouw klanten snel en eenvoudig een online bestelling kunnen plaatsen. Ook zorgen wij met een bewezen marketing strategie dat je opvalt tussen je concurrenten.

Wij doen dit al meer dan 10 jaar voor jaar succesvol voor zowel grote food franchise organisaties en kleine restaurants.

Wij zijn dagelijks bezig met het creëren van

pakkende campagnes en digitale content voor zowel kleine restaurants als landelijke foodketens.

digital marketing

Digital marketing is meer dan data en techniek. De perfecte “customer experience”  daar draait het om en dat creëren wij graag voor onze klanten.

Content & WEBDESIGN

Een website geeft je online karakter weer. Als merk is het belangrijk dat je online aanwezigheid uitstraalt waar jij als onderneming voor staat.

Digtal marketing strategie door TREND!

  • Ruim 12 jaar marketing ervaring
  • ervaring in diverse branches
  • officiële partner Google
  • up to date over de laatste ontwikkelingen
  • uitgebreide visie digital marketing
Wil jij weten waar jouw kansen liggen? Neem direct contact op!

DIGITAL MARKETING