Case: Tania Mulder

De uitdaging

De oude website moest voorzien worden van een nieuwjasje + een afgesloten omgeving waar cursisten hun persoonlijk programma kunnen volgen.

Over Tania Mulder

Intimiteitscoach Tania Mulder is bekend van televisie en heeft o.a. aan tafel gezeten bij Linda de Mol en was vaak te zien in programma’s op MTV, RTL5 en Veronica. Haar missie is vrouwen en mannen te helpen om zich zelf terug te vinden en opnieuw open te stellen.

“De open houding en vlotte communicatie en het oplossingsgerichte denken vanuit TREND digital heeft er voor gezorgd dat de website snel en geheel naar wens is gebouwd.”

Tania Mulder

Taniamulder.nl

Onze aanpak

Om ervoor te zorgen dat de website aansloot op zowel de wensen van Tania Mulder als de wensen van de bezoekers was het noodzakelijk om in kaart te brengen waar de knelpunten zaten. Dit gedaan door een grondige analyse van zowel de beschikbare data als mede een technische analyse. Hiermee konden we optimale content vormgeven die aan sloot op de doelgroep. De website is gebouwd op basis van WordPress waarin een gesloten membersomgeving is gebouwd met o.a. koppelingen naar Mollie.

Belangrijke punten

  • Frisse lyout website
  • Navigatie beperkt tot hoofdzaken
  • Heldere pagina indeling
  • Membersomgeving
  • Koppeling betaalsystemen

Het resultaat

Naast het realiseren van een nieuwe website doen we met veel plezier en succesvol al jaren de online marketing in de breedste zin van het woord voor Mr. sushi Nederland.

%

Search Traffic

%

Conversion Rate

Top 5 Keywords

%

Extra aanvragen

Meer succesvolle cases

Hieronder vind je nog een selectie van cases waar we met plezier aan hebben gewerk.

Mr. Veganfoodbar

Website realisatie

La Piazza

Website realisatie

Mr. sushi marketing

Mr. Sushi

Online marketing – Website design