Case: Mr. Sushi Nederland

De uitdaging

De verouderde website was toe aan vernieuwing waarbij vereenvoudiging en functionaliteit van de site van uit de klantbeleving sterk verbetert moest worden. Hierbij was het belangrijk dat de klant snel kan navigeren naar het juiste filiaal om een afhaal of bezorg bestelling te plaatsen met een minimaal aantal handelingen.

Over Mr. Sushi

In 2015 opgericht als een eenmanszaak is Mr. Sushi inmiddels uitgegroeid tot  een grote succesvolle ‘Take away & Delivery’ food franchise keten. Waar nog steeds de nadruk ligt bij kwaliteit en prijs.

Met inmiddels meer dan 30 filialen is het de snelst groeiende fast food keten van Nederland. 

“We werken al jaren tevreden samen met TREND digital voor het ontwikkelen van websites en online marketingactiviteiten. Door hun  vlotte, proactieve communicatie en het oplossingsgerichte denken vanuit het team worden snel werkbare oplossingen aangeboden.”

Zhiang Yip

Mr. Sushi Nederland

Onze aanpak

Om een frisse en een eenvoudig navigeerbare site te realiseren hebben we eerst de knelpunten in kaart gebracht en deze vertaalt in een helder advies. Hierbij hebben ook zaken als de vindbaarheid in zoekmachines als online adverteren mee genomen in het advies. Na een korte ontwikkelingsperiode is de site live gegaan.

Belangrijke punten

  • Eenvoudige layout
  • Navigatie beperkt tot hoofdzaken
  • Heldere pagina indeling
  • Automatisch e-mail doorsuren naar voorgeselecteerde filialen
  • Koppeling Sitedish bestel en kassasystemen.

Het resultaat

Naast het realiseren van een nieuwe website doen we met veel plezier en succesvol al jaren de online marketing in de breedste zin van het woord voor Mr. sushi Nederland.

%

Search Traffic

%

Conversion Rate

Top 5 Keywords

%

Extra orders per dag

Meer succesvolle cases

Hieronder vind je nog een selectie van cases waar we met plezier aan hebben gewerk.

Mr. Veganfoodbar

Website realisatie

La Piazza

Website realisatie

Tania Mulder

Website + member omgeving